Persondatapolitik

Når man besøger vores Facebook-sider:

 • Vi og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger virksomhedens Facebook-sider. Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre os over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.
 • De konkrete Facebook-sider administreret er: Idé nyt
 • Vi følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber os at sikre, at de besøgende på vores Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at vi løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt nedenfor i nærværende politik, har man også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.
 • Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger
  Behandlingen af personoplysninger sker baseret på legitim interesse ud fra en interesseafvejning. Der behandles ikke oplysninger, hvor samtykke er påkrævet.
 • Kategorier af personoplysninger og deres kilde
  Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Modtager vi følsomme oplysninger/særlige kategorier af oplysninger bliver disse slettet så snart de kommer til vores kendskab.
 • Modtagere af personoplysninger
  De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for virksomheden.
 • Opbevaring af personoplysninger
  Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på vores offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Man kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.
 • Automatisk afgørelser og profilering
  Vi antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Vi benytter os ikke af automatiske afgørelser og profilering.
 • Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge vores Facebook-sider, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for os at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.

Når man tilmelder sin e-mail adresse til ”Nyhedsmail”:

 • Tilmeldte e-mail adresser videregives ikke til 3. part og anvendes alene til udsendelse af nyhedsmail vedrørende Idé nyt.
 • E-mail adresser kan til-/afmeldes via menuen ”Nyhedsmail” på vores hjemmeside eller ved brug af menuen ”Kontakt” på vores hjemmeside.

  Afmelding kan også ske via fremsendt nyhedsmail (nederst i nyhedsmailen).

​Find os på facebook:    Find os på instagram:  

Helsingør​

Bjergegade 5

3000 Helsingør

Tlf: 49 21 31 95

Hillerød​

Slotsarkaderne 101

3400 Hillerød

Tlf: 48 26 88 12

kgs. lyngby

Lyngby Storcenter 1, st. dør 4

2800 Kgs. Lyngby

Tlf: 45 88 78 20​